Planul de afaceri, Bugetele firmei si Indicatorii de performanta

Bugetele firmei si Indicatorii de performanta sunt cateva “instrumente” cu ajutorul carora stabilim obiective si evaluam rezultatele unui plan de afaceri, elaborat si implementat intr-un anumit context specific din punct de vedere economic, tehnologic, social, fiscal, etc.

 

Toate aceste elemente sunt strans interconectate si trebuie analizate si actualizate in functie de orice factor semnificativ de influenta, care intervine din mediul intern sau mediul extern al firmei!

 

Sunt abordari comune, dar si abordari specifice in legatura cu elaborarea planului de afaceri, a bugetelor firmei si a indicatorilor de performanta – in functie de curba de viata a afacerii (start-up, crestere, maturitate, declin), in functie de dimensiunea firmei (micro, medie, mare), de tipologia afacerii (antreprenoriala, multinationala, etc), in functie de scopul urmarit (determinarea necesarului si obtinerea unei finantari, ca instrumente de management strategic, operational si financiar).

 

Iata cateva opinii privind planul de afaceri, bugetele firmei si indicatorii de performanta!

 

La cerere, organizam sesiuni personalizate de training si consultanta pentru antreprenori, manageri si specialisti din toate domeniile de activitate! Contactati-ma oricand pentru informatii suplimentare!

Anda Racsa, anda@abctrainingconsulting.ro, telefon: 0740.590.406

 

 

 

(click – pentru marire imagine Bugete si KPI)

Bugete si KPI 2017-web

Leave a Reply