Planul de afaceri, Bugetele firmei si Indicatorii de performanta

Bugetele firmei si Indicatorii de performanta sunt cateva “instrumente” cu ajutorul carora stabilim obiective si evaluam rezultatele unui plan de afaceri, elaborat si implementat intr-un anumit context specific din punct de vedere economic, tehnologic, social, fiscal, etc.

 

Toate aceste elemente sunt strans interconectate si trebuie analizate si actualizate in functie de orice factor semnificativ de influenta, care intervine din mediul intern sau mediul extern al firmei!

 

Sunt abordari comune, dar si abordari specifice, in legatura cu elaborarea planului de afaceri, a bugetelor firmei si a indicatorilor de performanta – in functie de:

  • curba de viata a afacerii: start-up, crestere, maturitate, declin;
  • dimensiunea firmei: micro, medie, mare;
  • tipologia afacerii: antreprenoriala, locala, multinationala, etc
  • scopul urmarit: determinarea necesarului si obtinerea unei finantari sau ca instrumente de management strategic, operational si financiar.

 

In continuare, am prezentat cateva opinii privind planul de afaceri, bugetele firmei si indicatorii de performanta!

La cerere, pot subiectele mentionate fi dezvoltate sub – forma de studii de caz , prin sesiuni de formare si de consultanta personalizata, pentru lucru in echipa (workshop-uri in-house / deschis ) sau pregatire individuala ( personal trainer )

 

Contactati-ma oricand pentru informatii suplimentare!

Anda Racsa, anda@abctrainingconsulting.ro, telefon: 0740.590.406

 

 

 

(faceți clic pe – pentru marire imagine Bugete și KPI)

Bugete si KPI 2017-web

Comments are closed.