Cum am reusit…

Este ideea unui blog / a unei comunitati / a unor evenimente in care vom povesti cum am reusit sa trecem peste momentele si intamplarile mai putin placute si cum am reusit sa realizam proiecte frumoase si sa cunoastem oameni deosebiti, care ne ajuta sa ne “incarcam bateriile” pentru alte provocari!

 

Imi amintesc de un filmulet sugestiv si anume: un profesor arata elevilor 3 bancnote de 100 de dolari – prima bancnota avea hartia noua si dreapta, a doua bancnota era din hartie mai veche si foarte motolita, iar a treia bancnota era calcata in picioare si prafuita.

 

A intrebat cine isi doreste cele 3 bancnote. Toti elevii au ridicat mana si au spus ca isi doresc oricare din cele 3 bancnote. Profesorul i-a intrebat “de ce?”. Raspunsul: pentru ca indiferent de cum arata, bancnota are aceeasi valoare: 100 de dolari.

 

Asa e si cu oamenii: indiferent de conjunctura in care se afla la un moment dat (fericita sau nefericita / succes sau esec) sunt oameni care isi pastreaza valoarea! Trebuie doar sa gaseasca energia si contextul ca sa aiba succes si sa straluceasca la potentialul lor!
Un gand bun, tuturor!

Si astept povesti frumoase si de la voi!

anda@abctrainingconsulting.ro

1. Anda Racsa nov 2014-5682pp

Leave a Reply