Jurnal de antreprenor (Anda Racsa) – I

1. Anda Racsa nov 2014-5682pp

Jurnal de antreprenor: Cum a aparut ideea propriei afaceri?

Am lucrat timp de 10 ani ca manager al departamentelor de raportari manageriale, analize economice si bugetele firmei, in diverse companii din mediul privat, iar principala mea responsabilitate a fost sa dezvolt echipe de profesionisti si sa implementez solutii de optimizare a performantelor financiare ale firmei (profitabilitate, lichiditate).

 

Insa, in calitate de manager – angajat al acestor firme, aveam un numar limitat de situatii si oportunitati de dezvoltare profesionala, iar eu eram preocupata sa cunosc si sa inteleg si specificul altor afaceri, sa identific nevoi si solutii personalizate.

 

Deseori eram contactata de prieteni si colegi, din alte firme, care imi cereau parerea despre o situatie cu care se confruntau in activitatea lor si atunci constientizam ca imi place provocarea, ineditul, inovatia specifica rezolvarii problemelor din diverse medii de afaceri.

 

Astfel mi-a venit ideea infiintarii firmei ABC Training Consulting, unde am dezvoltat o gama larga de servicii dedicate antreprenorilor, managerilor si profesionistilor care vor sa redescopere provocarile ABC-ului managementului firmei – intr-un mediu de afaceri extrem de dinamic si plin de provocari profesionale.

 

Leave a Reply