Ce va face ABC Training Consulting pentru dezvoltarea afacerilor selectate de Start & Grow

Sunt de parere ca “sanatatea financiara” a oricei afaceri incepe sa se contureze din “primele momente de viata” si se consolideaza pe parcursul cresterii si maturizarii afacerii. Preocuparea continua pentru intelegerea si optimizarea “circuitului finantelor” va asigura o “viata” sanatoasa si cat mai lunga a afacerii.


Astazi, 7 iunie, a fost postat pe site-ul proiectului Start & Grow un interviu (format video) despre implicarea mea si a echipei ABC Training Consulting in acest proiect inedit, dedicat afacerilor antreprenoriale.

Ne vom concentra pe elaborarea unor sisteme de administrare a finantelor firmei, de management al costurilor si al cash-flow-ului, personalizate pe cei doi “piloni”:


  • Specificul activitatilor, obiectivelor si a strategiilor fiecarei afaceri din proiectul Start & Grow:

–          Bacania Veche: retail cu produse naturale, care provin atat de la furnizori din tara cat si din strainatate;

–          Asteco LifeStyle: servicii integrate de diagnostic si tratament al sindromului metabolic si al bolilor de nutritie;

–          Kenubi: solutii software pentru identificarea legaturilor intre diverse fisiere, oferind astfel o viziune integrata  asupra informatiei stocate in calculator;

–          Measure and go: servicii de realizare de costume si camasi barbatesti la comanda;


  • “Profilul” antreprenorial si managerial al fiecarui intreprinzator, din punct de vedere al cunostintelor si abilitatilor practice privind managementul finantelor firmei.


Va invit sa ne transmiteti oricand opiniile sau intrebarile voastre!

Toate cele bune si un inceput de saptamana cat mai reusit!

Anda


Nota: Aici puteti sa studiati oferta noastra de servicii pentru orice antreprenor.


Leave a Reply