Bine ati venit pe blog!

1. Anda Racsa nov 2014-5682pp

Ma bucur ca ati ajuns pe aceasta pagina a site-ului.

Astfel am ocazia sa va impartasesc cateva ganduri despre echipa ABC si despre prietenii si colaboratorii nostri. Anul acesta ne-am propus sa facem multe schimbari in viata noastra profesionala si personala. Ne-am mobilizat si ne-am adunat fortele pentru a continua dezvoltarea afacerii noastre.

Ne-am facut timp sa ne revedem prietenii si sa cunoastem alti oameni interesanti si dornici de a redescoperi placerea unei discutii la o cafea.  Colaboratorii nostri au devenit prietenii nostri.

 

Avem confirmarea ca pentru a reusi sa realizam ceea ce ne-am propus, tine doar de atitudinea noastra: ne-am propus sa fim pro-activi, sa muncim eficient si sa ne bucuram de rezultatele noastre si ale voastre.

 

Oricand va asteptam sa ne cunoastem la o cafea, ca intre prieteni!

Numai sa ne anuntati cum va place cafeaua: cu sau fara zahar?

 

Un gand bun tuturor!

Anda,

un membru al echipei ABC, alaturi de Romy, Gabita, Gabriel

2 inregistrari in “Bine ati venit pe blog!”

  1. marius torok says:

    Atitudinea este cea care sta inainte de orice lucru si prin ea ne apropiem de un nou subiect intr-un mod productiv sau defectuos. Cu atitudinea castigam pe cei din jur si respectul lor si tot prin atitudine maximizam succesul nostru. Fara o atitudine de un anumit tip care sa implice curaj, ambitie si siguranta este practic imposibil sa te impui in plan profesional si in plan personal. In toate aspectele vietii este necesar sa te afirmi si sa te arati cu indrazneala prin ceea ce cunosti si sti sa faci.

  2. Anda says:

    Buna Marius,
    Multumesc pentru mesaj. Ma bucur ca suntem pe aceeasi “lungime de unda”. Mult succes in activitatea proprie!

Leave a Reply