Cum am reusit sa vand aranjamente florale… unei florarese!

scoica 1-web trandafiri 1a-web

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Anul trecut m-am oprit la o “florarie din intersectie” si am rugat-o pe florareasa sa-mi faca un aranjament floral intr-un vas ceramic pe care-l cumparasem de la un magazin din cartier. Mergeam la o intalnire cu o colega si voiam sa-i fac o surpriza.

Florareasa s-a uitat mirata la mine si mi-a spus ca ea face doar buchete si cosulete. Am intrebat-o de ce numai aceste doua variante? Pentru ca nu stie sa faca si alte aranjamente florale. I-am spus ca este posibil sa aiba mai multi clienti, daca are o oferta mai varianta de flori si de aranjamente florale.

 

Am rugat-o sa ma lase sa-mi aleg florile si sa folosesc masa ei de lucru. Era cam derutata, dar a fost de acord. Am platit florile si ceva in plus, i-am multumit si am plecat. Insa imediat a venit dupa mine si m-a intrebat daca pot sa vin mai spre seara sa stam de vorba. I-am spus ca voi reveni spre seara.

Si am revenit! Atunci mi-a spus ca vrea sa-mi comande mai multe aranjamente florale si sa vada cum reactioneaza clientii. I-am dus mai multe aranjamente florale in suporturi din ceramica, lemn, metal, sticla. Si a vandut totul intr-o singura zi! Si astfel am avut o inedita colaborare! 🙂

 

Astept povestirea unor intamplari frumoase si de la voi!

Iata ce fac in timpul liber, pentru relaxare: design si aranjamente florale! www.facebook.com/CadouriFlorale

anda@abctrainingconsulting.ro

Anda

1. Anda Racsa nov 2014-5682pp

Leave a Reply