Cum am reusit sa-mi inving teama de a vorbi in fata unui public numeros

Era dupa-amiaza zilei de 22 octombrie 2006, abia terminasem o sesiune de training financiar, cand am primit un telefon din partea organizatorilor evenimentului Zilele Biz si eram invitata sa fiu moderator si speaker in cadrul Conferintei de Antreprenoriat care incepea in ziua urmatoare.

 

Am spus DA, fara sa ma gandesc prea mult si sa-mi dau seama ce implica acest angajament. Abia dupa ce am ajuns acasa, la orele serii, mi-am dat seama ca nu e timp de relaxare, ci dimpotriva: trebuie sa ma mobilizez si sa ma pregatesc sa sustin o prezentare cu tema “Planul de Afaceri = Ghidul Afacerii”. Am terminat ceea ce mi-am propus spre miezul noptii.

 

Dimineata, cand am ajuns la sala de conferinta de la Hotel World Trade Center Bucuresti si am vazut cei peste 350 de participanti, antreprenori si manageri, mi-am dat seama ca nu ma gandisem deloc la ceea ce inseamna sa fii moderatorul unui eveniment tip conferinta. Si am simtit ca ma blochez! Dar imediat mi-am revenit si mi-am zis ca daca niste oameni au avut incredere in mine, inseamna ca si eu trebuie sa am incredere in mine! Am zambit tuturor si… am reusit sa-mi inving teama!

 

A fost cea mai intensa si cea mai frumoasa experienta de acest gen, pentru ca am cunoscut oameni minunati si m-am redescoperit pe mine!
Si am acceptat, cu mari emotii, orice noua provocare!
Iata aici o scurta filmare, de la “prima incercare”

 

 

Leave a Reply