Stiinta si arta de a administra o activitate de restructurare a unei companii este la mare cautare! Cum se pregatesc bancile pentru rolul de actionar si de manager in societati comerciale?

Va invit sa cititi aici o declaratie a domnului Mugur Isarescu, postata pe portalul Wall-Street.ro.


“Stiinta si arta, abilitatea, folositi orice cuvant vreti, de a administra o activitate de restructurare de companie este la mare cautare”, a mai adaugat Isarescu la seminarul “Detinerea temporara de actiuni de catre institutiile de credit – forma de restructurare a agentilor economici”.

 

Ce stiti despre acest subiect / proiect?


Cum se pregatesc bancile sa analizeze si sa restructureze afacerile in dificultate si dintr-o alta perspectiva, inafara de restructurarea financiara pe componenta creditelor bancare (rescadentare, reesalonare, refinantare, acordarea unei facilitati de credit pe termen scurt)?


Cateva informatii privind restructurarea unei companii pot fi accesate aici si aici, insa mentionez ca reprezinta opinii personale si m-as bucura sa dezbatem subiectul impreuna.

……………………………………………….


Va reamintesc ca putem dezbate aceste subiecte si in cadrul evenimentelor lunare organizate si sustinute lunar de echipa ABC Training Consulting, unde analizam performantele si viabilitatea afacerilor, din diverse pespective, in contextul actual al mediului de afaceri.


Toate cele bune!

Anda

Leave a Reply