Despre recunoasterea cunostintelor si a rezultatelor profesionale

Glume cu sens! (preluare)

Un inginer a fost chemat să repare un calculator. Stând în fața ecranului, apăsa câteva taste, dădu din cap, mormăi ceva pentru sine și îl opri. Scoase o șurubelniță mică din buzunar și întoarse pe jumătate un șurub mic. Apoi a pornit din nou calculatorul și a descoperit că funcționează perfect.

Proprietarul companiei a fost fericit și s-a oferit să plătească factura pe loc.

 

– “Cât vă datorez?” întrebă el – „În total o mie de euro”
– “O mie de euro?! O mie de euro pentru câteva minute de muncă?! O mie de euro, pur și simplu pentru că ai întors un șurub mic ?! Știu că acest super calculator costă mult și este important pentru munca noastră, dar … o mie euro este o sumă nebună! Voi plăti doar dacă îmi trimiteți o factură detaliată care justifică perfect această sumă! ”
Inginerul informatic a dat din cap și a plecat. În dimineața următoare, președintele a primit factura, a citit-o cu atenție, a clătinat din cap și a procedat la plata fără întârziere.
Conținutul facturii: Servicii oferite: – Strângere un șurub: Euro 1 – Să știi ce șurub trebuie strâns: Euro 999.
Această poveste este dedicată profesioniștilor care în fiecare zi se confruntă cu disprețul celor care prin propria lor ignoranță nu reușesc să înțeleagă valoarea cunoștințelor lor profesionale

 

Citeste si alte articole de pe blog!

Toate cele bune!

Anda

 

Leave a Reply