Cartea de oaspeti

Va invitam sa semnati cartea de oaspeti si sa ne transmiteti opiniile si sugestiile voastre fie ca ati fost doar oaspetii site-ului nostru, fie ca deja ne-am si intalnit.


Oricand va asteptam sa reveniti si vom fi pregatiti sa va primim asa cum se cuvine!

Cu drag, Echipa ABC

11 inregistrari in “Cartea de oaspeti”

 1. (anonim) says:

  Multumesc pentru ospitalitate, atat pe site cat si la sediu. Ma bucur ca ne-am cunoscut, ca faceti ceea ce faceti, si mai ales ca-mi pot imagina un viitor optimist cu oameni ca voi! Sper ca visele tuturor sa se implineasca, sugestia fiind sa mentineti perseverenta si progresul la cotele pe care vi le-ati setat!

 2. Georgiana Otet says:

  Draga Anda, initiativa ta de astazi, in care ai investit atat timp cat si resurse financiare este cel putin admirabila si iti multumesc frumos pentru aceasta ocazie. Intalnirea de astazi a fost cu siguranta o oportunitate foarte buna de a “face cunostinta” cu “Abc-ul” finantelor pentru HR manageri si mi-ar face placere sa ne revedem pentru a discuta poate mai mult despre acest subiect a carei importanta cred ca este subestimata de catre multi oameni de resurse umane.

 3. Oana Stancu says:

  Multumesc ca mi-ati aratat ca finantele pentru oricine doreste sa afle pot fi influentate si de oamenii din resurse umane. De asemenea ca mi-ati oferit “cuvinte cu sens si cu inteles” pentru a discuta mult mai concret cu clientii mei despre problemele lor si astfel sa-i pot ajuta sa-si indeplinesca obiectivele, indiferent de organizatia sau business-ul de unde provin sau pe care il detin.

 4. Ghinea Anca says:

  Anda e unul din profesionistii remarcabili din domeniul consultantei financiare pe care am placerea sa-i cunosc, cu un autentic spirit de leadership. Astfel ca evenimentele pe care le organizeaza poarta amprenta spiritului dinamic, bine structurat si constructiv care o caracterizeaza.
  Gasesc ultimele intalniri foarte binevenite, tonice si creative, fie din punct de vedere al tematicilor abordate, fie din punct de vedere al manierei in care subiectele sunt analizate iar pentru mine atmosfera e una care amplifica entuziasmul pentru actiune clar planificata si definita.
  Apreciez ca in cadrul cursurilor rigoarea e la ea acasa, la fel cum in cadrul unei intalniri informale, continutul acesteia se reveleaza pe masura ce toti participantii isi folosesc spatiul acordat generos sa impartaseasca puncte de vedere imbogatind perspectivele subiectului. De aici, o anumita libertate ce da nastere la brainstorming-uri ale caror concluzii dau noi directii relevante de abordat in continuare.
  Multumim pentru initiative, intre altele ofera un cadru excelent pentru schimburi de idei intre antreprenori, manageri sau specialisti dornici sa aprofundeze felul in care deschiderea catre universul finantelor le poate aduce beneficii in aria lor de interes.

 5. Dear Anda,
  ma bucur ca reusesti sa iti continui munca de training. In aceste vremuri confuze, ti-ai mentinut tonusul si echilibrul dand fiecarui curs acelasi standard de excelenta. Nivelul de intelegere a fiecarui participant dupa terminarea cursului are un grad mare de intelegere datorita felului in care prezinti si instruiesti.
  Cred ca un plus fata de alti organizatori de training-uri este ca tu nu esti un instructor si trainer in primul rand, ci un manager bun. De aici, si explicatia ca toti inteleg, invata si aplica cu succes.
  Iti doresc succes in proiectele pe care le ai si mi-ar placea sa stiu ca te voi avea partenera in CBS Project.

 6. Liliana Tanase says:

  Sunt in admiratia muncii si creativitatii echipei ABC. Doresc sa adresez felicitari pentru activitatea si eficienta acestei firme.
  Stima mea,

  Liliana Tanase

 7. Anda Bardac says:

  Vreau doar sa va multumesc pentru faptul ca desi pana acum am evitat contactul cu domeniul financiar (nu-mi placea si refuzam orice apropiere de acest subiect :)), dupa finalizarea cursului prezentat de dumneavoastra a inceput sa ma atraga si in acelasi timp sa-i vad utilitatea.
  Cu stima,
  Anda Bardac

 8. Pencea Madalina Angelica says:

  Buna Anda,

  E o mare placere sa scriu in aceasta Carte de Oaspeti si ma bucur ca te-am cunoscut si sper ca si pe viitor sa mai vin la cursurile tinute de tine.Cursul la care am participat mi-a placut mult si asta datorita in primul rand modului liber si documentat (aici probabil ca vasta ta experienta isi spune cuvantul) in care l-ai sustinut. Puterea exemplului e cea mai buna si cel mai usor de retinut si aplicat in munca noasta de zi cu zi, dar prea putini traineri adopta aceasta metoda de predare la orice curs.
  Iti multumesc pentru frumoasa experienta traita si sper sa ne vedem cat mai curand la un alt curs si voi urmari indeaproape articolele tale de pe blog cu subiecte foarte interesante.

  Salutari, mult succes in tot ceea ce faci si tine-o tot asa… 🙂
  Madalina Pencea

 9. liliana bica says:

  Colaborarea cu ABC Training Consulting, cu Anda Racsa in special este una din cele mai bune alegeri pe care am facut-o pentru organizatie.
  Felicitari si sa revedem cu bine in 2011!
  Liliana

 10. Nu am cuvinte care sa exprime suficient de clar cat de multumita sunt de training-ul la care am participat.
  Atmosfera a fost relaxata, iar aplicatiile practice si-au indeplinit perfect scopul.
  Mi s-au clarificat o serie de nedumeriri, am aflat informatii noi si am dobandit ceva inegalabil: o viziune creativa/fresh privind analiza financiara si evaluarea sanatatii financiare a unei companii, din partea unui specialist cu vasta experienta practica.

  Multumesc Anda pentru tot!

  Cu siguranta vom tine legatura si voi mai apela la ABC Training Consulting si pentru alte training-uri care ma vor ajuta sa ma dezvolt profesional. Tinem legatura!

 11. Radu says:

  Nu obisnuiesc sa merg la prezentari, conferinte si alte activitati de genul acesta, insa astazi am facut o exceptie. Si nu mi-a parut rau. Am asistat la o prezentare care m-a captivat si din care am avut de invatat lucruri interesante.
  La prima vedere m-a convins si as recomanda-o pentru proiecte de consultanta financiara pentru ca m-a convins ca este pe treaba ei pe domeniul acesta.
  Felicitari inca o data Anda Racsa!

Leave a Reply